Education & Events




MORE INFORMATION HERE: https://documents.aoa.org/Documents/PA/POA-2021-FallEducationalConference-Hershey.pdf
REGISTER HERE: https://pennsylvania.aoa.org/events-register/Index?p=12332717

DOWNLOAD HANDOUTS HERE 


PARA SCHEDULE


Friday, October 29

11:00 a.m.-Noon              Registration
Noon-12:50 p.m.              Coding and Billing (CPC 1 hour)                                                 Harvey Richman, O.D.
1:00-2:50 p.m.                 Bringing Low Vision to Your Office (CPC 2 hours)                                                 Harvey Richman, O.D., Maria Santullo Richman, O.D.
3:00-3:50 p.m.                 Pretesting Binocular Vision (CPC 1 hour)                                                 Harvey Richman, O.D., Maria Santullo Richman, O.D.
4:00-5:00 p.m.                 Modifiers-The Good, The Bad, the Audited (ABO/CPC 1 hour)                                                 Harvey Richman, O.D.
5:45-6:45 p.m.                 POA Awards/Installation of Officers
7:00-8:30 p.m.                 Group Dinner
8:30-11:00 p.m.               President Reception hosted by Dr. and Mrs. Ed Savarno  

Saturday, October 30

8:00-9:00 a.m.                 Registration
8:00-9:00 a.m.                 Breakfast/Exhibits
9:00-9:50 a.m.                 Low Vision Evaluation of the Visually Impaired Child (CPC 1 hour)                                                 Maria Santullo Richman, O.D.
10:00-11:15 a.m.              In-Depth Review of New Evaluation and Management Coding (CPC 1.5 hours)
11:15-12:15 p.m.              General Membership Business Meeting
12:15-2:15 p.m.                Lunch/Exhibits
2:30-3:20 p.m.                  A Visual Journey of a Stroke Patient (CPC 1.5 hours)                                                 Maria Santullo Richman, O.D.
3:30-5:00 p.m.                  Coding Updates for 2022 (CPC 1.5 hours)                                                 Harvey Richman, O.D.